Bestel Ticket

111/150 paid - 126 signups

Compos

Compo’s @ v15 Zomer

Naar goede gewoonte wordt ons unieke Compo Tournament systeem gebruikt waarbij je bij ieder spel punten kan verzamelen. Je 3 beste scores tellen mee voor het eindklassement (meer info: zie onder).

Voorinschrijvingen compo’s

De voorinschrijvingen voor de compo’s zijn geopend!

>>  compo.zanzilan.be <<

Gebruik dezelfde accountnaam op de compo-site als waarmee je hier bent ingeschreven. Zo kan iedereen elkaar makkelijk terugvinden! De meeste compo’s beginnen vrijdag rond 21:00 (zie schema).

Compolijst – v15 Zomer

Overwatch Elimination – 3v3
Rocket League – 3v3
League of Legends – 5v5
TrackMania Nations Forever – FFA
Quiz “De Slimste ZanziLanner” – Teams van 3
TetriNET – 1v1
Unreal Tournament – 1v1
Jupiler funcompo – FFA
VR: Robo Recall – Highscore
Hearthstone – 1v1

Toelichting bij het ZanziLan Compo Tournament

Door deel te nemen aan de compo’s verzamel je punten. De hoeveelheid punten is afhankelijk van de plaats waar je eindigt in elke compo. Je 3 beste scores over de verschillende compo’s heen zullen worden meegenomen in de eindranking van het Compo Tournament. Om een hogere plaats in de eindranking te verkrijgen doe je dus optimaal mee aan minstens 3 compo’s. Wie als eerste eindigt in de eindranking krijgt de Tournament-trofee en mag als eerste zijn prijs uit de prijzenpot kiezen. Daarna is het de keuze aan de 2e plaats, 3e plaats, 4e,…. enzoverder. Iedere winnaar van een compo krijgt ook een unieke trofee mee naar huis!


Resultaten Compo Tournament v14 zomer

Wie zich afvraagt hoe goed zij of hun tegenstanders het gedaan hebben in de competities op afgelopen editie, kan dit alles hier terugvinden in het overzicht van ons Compo Tournament.

Nogmaals proficiat aan BanoRac, de grote winnaar van het Tournament v14 zomer!

 


Resultaten Compo Tournament v13 zomer

Wie zich afvraagt hoe goed zij of hun tegenstanders het gedaan hebben in de competities op afgelopen editie, kan dit alles hier terugvinden in het overzicht van ons Compo Tournament.

Nogmaals proficiat aan MrSt0p, de grote winnaar van het Tournament v13 zomer!

Information

Competitions

Account Info

Social