Bestel Ticket

0/ paid - 0 signups

Algemene info

Compo – Tournament Systeem

Ook dit jaar kan je gedurende het hele weekend strijden om de positie van titelverdediger! Op deze wintereditie wordt, net zoals de vorige keren, ons compo-tournament systeem gebruikt.

Door deel te nemen aan de compo’s verzamel je punten, afhankelijk van de plaats waar je eindigt. Enkel je 3 hoogste scores zullen worden meegenomen in de eindranking voor het tournament systeem. Optimaal doe je dus best mee aan minstens 3 compo’s. Bij de prijsuitreiking wordt de eindranking bekend gemaakt. De eerste 3 personen op de eindranking winnen elk één vrijkaart voor een volgende ZanziLAN.

Er is voor elke bracket een deadline voorzien. Wie deze niet haalt wordt gediskwalificeerd zonder geldige reden en forfaits zullen worden afgestraft. De finales starten ten laatste zondagmiddag. Het einde van de compo’s is voorzien in de vroege zondagnamiddag. De prijsuitreiking volgt daar zo snel mogelijk op.

Organiseer een compo

De samenstelling van onze compo-list voor de wintereditie wordt mee bepaald door de deelnemers. Vanuit de crew worden er een aantal compo’s georganiseerd. Wie meer en/of andere compo’s wil en deze zelf wil organiseren, neemt best contact op met onze compo-admin via carlo#at#zanzilan.be. De 3 populairste compo’s die georganiseerd worden door de deelnemers (a.d.h.v. de inschrijvingen @ LAN) zullen dan ook gestart worden.

Volledige compolijst:

– Call of Duty Ghosts 3v3

– Hearthstone

– Minecraft Survival Games

– League of Legends 3v3

– Skullgirls

– UNO

– VaLANtijnscompo(Boogschieten)

Poker

Starcraft 2(1v1)

Age of Empires II HD(1v1)

Injustice: Gods Among Us (1v1 @Xbox360)

Trackmania-Nations Forever

 

Geef een reactie

Information

Competitions

Account Info

Social