Bestel Ticket

0/ paid - 0 signups

De prijzenpot zit nog niet vol genoeg!

De prijzenpot zit nog niet vol genoeg!

Onze prijzenpot loopt aardig vol, vinden jullie niet? En het is nog niet gedaan! We sommen er nog enkele voor jullie op maar we zijn er nog niet hoor. Ook benieuwd wat er nog aan zit te komen? Hou de komende dagen onze website in het oog!

Fun And Games

Sommigen onder jullie kennen hen misschien nog van de logo-wedstrijd van vorig jaar. Ook dit jaar zijn ze weer van de partij en spijzen ze onze prijzenpot… De inhoud houden we nog even geheim voor tijdens de lan! We moeten niet alles vooraf verklappen :-). De prijzen van Fun And Games zullen mee tentoon gesteld worden op de prijzentafels!

MSI

De welgekende producent van performante moederborden, grafische kaarten en laptops voor gamers voorziet naast leuke gadgets ook een MSI Red SteelSeries gaming muis voor in onze prijzenpot, een uniek exemplaar!

We zijn blij MSI te mogen verwelkomen op onze lan :-).

Samsung

Samsung behoeft geen introductie, hun goede reputatie hebben ze reeds. We hadden jullie graag enkele van hun smartphones en TV’s cadeau gedaan maar omdat Samsung wil dat iedere deelnemer met iets naar huis gaat voorzien ze ons van enkele leuke niet-elektronische gadgets. Leuk detail, de pennen op onze Quiz komen deze keer van Samsung, yours to keep!

Zo zag (een deel van de prijzenpot) er vorig jaar uit.

12039013_10153576591258972_1079402793712489752_o

Information

Competitions

Account Info

Social