Bestel Ticket

0/ paid - 0 signups

Maaltijden op ZanziLan

Maaltijden op ZanziLan

Zoals aangekondigd bij de opening van de inschrijvingen in mei werken we voor deze zomereditie niet langer met à la minute snack-bestellingen maar met een heus buffet vol vers bereide gerechten. Deelname aan dit buffet kan door een Survival Package te bestellen vóór 7 augustus middernacht.

Je hebt de keuze uit twee versies:

  • Basic Survival Package: enkel de buffetten op zaterdag en zondag, de midnight snack hoort hier niet bij
  • Deluxe Survival Package: alle buffetten op vrijdag, zaterdag en zondag met daarbovenop 2x de midnight snack met frieten en 3 andere tussendoortjes

Enkele voorbeelden van de verse bereidingen vind je op onze cateringpagina. Per shift (excl. midnight snack) is er naast alle extra’s zoals soep, fruit … de keuze uit 3 verschillende hoofdgerechten, met eveneens een vegetarische optie.

Elk maaltijdbuffet (onbijt/lunch/avondeten) is 3u beschikbaar en wordt opgedeeld in shiften van 1 uur. Na elk uur wordt het buffet opnieuw bijgevuld, zo heeft iedereen de kans om van dezelfde kwaliteit en aanbod te kunnen geniet.

Als je graag wil deelnemen aan het buffet, bestellen en betalen kan nog tot 7 augustus middernacht! Alle info staat op onze cateringpagina. Voor vragen, neem contact met ons op!

 

 

Information

Competitions

Account Info

Social