Winterconcept

De winteredities van ZanziLAN zijn niet zoals de competitieve lanparties die je gewoon bent. In 2009 is ZanziLAN gestart met het organiseren van winteredities omdat een jaar gewoon lang wachten is om iedereen nog eens terug te zien. We wilden een kleine en gezellige lanparty organiseren waar we zelf als crew aan konden deelnemen door samen in de zaal te zitten, mee te gamen met de deelnemers etc. Zo werden de winteredities geboren!

Op onze winterlan worden de compos door zowel crew als door de deelnemers georganiseerd. Zo krijgen deelnemers de kans om een compo te organiseren van hun favoriete game, een game te spelen waar ze al lang eens een competitie van verlangden, een andere manier van organiseren toepassen etc. Dit geldt zowel voor compos op de PC als funcompos. Om onze prijzenpot in de zomer zo groot mogelijk te maken, worden er op de wintereditie geen materiële prijzen voorzien. Op de winterlan worden alle scores van de competities in ons tournamentsysteem gezet. De winnaars krijgen van ons een vrijkaart voor een volgende ZanziLAN. Meer info hierover is te vinden op de compopagina.

Het komt er op neer dat we de winteredities van ZanziLAN willen profileren als een fun- en mini-lan. Een lanparty waar deelnemers en crew op hetzelfde niveau staan en samen plezier maken gedurende heel het weekend.

Zomerconcept

In tegenstelling tot onze winteredities, bevatten onze zomeredities het volledige pakket van de klassieke lanparty zoals iedereen ze kent! De zomereditie is de grootste editie van ZanziLAN in het jaar. Naast een ruim aanbod aan compos, is er ook een grote prijzenpot waaruit je zelf (!) je prijs kan kiezen. Dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van ons ‘Compo Tournament’-systeem. Meer info hierover is te vinden de compopagina.